NyhetsbrevTil alle våre kunderGodt nyttår. Fra og med januar 2020 har det skjedd noen endringer hos Myrdahl og Sveen AS som vi ønsker å informere dere om.


Inge Sveen, som har vært partner siden 1987 og daglig leder fra 2003 i Myrdahl og Sveen AS, har nå bestemt seg for å jobbe litt mindre fremover. Han vil fortsatt være ansatt i Myrdahl og Sveen AS, men vil fra og med januar 2020 ikke lenger være partner og daglig leder i selskapet.Fra og med januar 2020 vil Inge hovedsakelig jobbe med de kundene han tidligere har vært ansvarlig revisor for. For disse kundene vil ny ansvarlig partner bli en av de øvrige partnerne i Myrdahl og Sveen AS; Tom-Morten Myrdahl, Lisbeth Sørensen og Morten Rugtvedt. Inge vil fortsatt være en del av revisjonsteamet og samtalepartner for disse kundene. Vår ambisjon er at dere som kunde ikke skal oppleve noen endring av betydning i forbindelse med skifte av ansvarlig revisor.Ny daglig leder er Morten Rugtvedt. Han har jobbet i Myrdahl og Sveen AS siden høsten 2004. Før dette jobbet han i Deloitte. Morten Rugtvedt har vært partner hos oss siden 2010.Myrdahl og Sveen AS er fra 1. januar 2020 blitt assosiert medlem i Revisorgruppen. Revisorgruppen er et nettverk av frittstående revisjonsfirmaer. Dette gir Myrdahl og Sveen AS tilgang til et godt faglig samarbeid, samtidig som vi vil fortsette som et eget selvstendig revisjonsfirma. For dere som kunder vil ikke dette medføre noen endringer. Som følge av at Myrdahl og Sveen AS blir assosiert medlem i Revisorgruppen får vi også en ny internasjonal samarbeidspartner, Urbach Hacker Young International (UHY). UHY kan bistå med kompetanse innen revisjon, regnskap, skatt og selskapsrett internasjonalt.


Som dere kan se har det skjedd en del formelle endringer for Myrdahl og Sveen AS ved overgangen til nytt år. Selv om Inge ønsker å redusere sin stilling, vil både dere som kunder og vi som selskap fortsatt kunne benytte oss av hans kunnskap og erfaring. Vi ønsker at dere skal oppleve en høy grad av service som kunde hos Myrdahl og Sveen ASDersom dere har noen spørsmål til noen av endringene så er det bare å ta kontakt med oss.